Grambogårds CSR-indsatser 

Grambogård drives med passion for dyrevelfærd og god smag. Det gøres i tæt samarbejde med de lokale landmænd, der leverer dyr til slagteriet. Det nære samarbejde betyder, at Grambogård har mulighed for at have vigtige snakke om dyrevelfærd, avl og dyrenes foder med de lokale landmænd. Grambogård samarbejder i stigende grad med vores foodservice kunder om at kunne tilbyde nye udskæringer og produkter. Eksempelvis opnåede gris fra Grambogård i 2023 to hjerter for gris i Fødevarestyrelsens dyrevelfærdsmærkning.

Fra restproduktion til fond

I en fælles mission om at reducere madspild og skabe madoplevelser i særklasse har Grambogård og den københavnske opstartsvirksomhed REDUCED omdannet restproduktion fra slagteriet til kvalitetsprodukter. Et lokalt samarbejde, vi er stolte af at være en del af. REDUCED bruger særlig fødevareteknologi og smagsekspertise til at skabe produkter, hvis formål bl.a. er at reducere madspild.

Vores slagteruddannede direktør på Grambogård, Niels Beier er meget tilfreds med det foreløbige resultat af samarbejdet, hvor de har udviklet en demi glace, oksefond, kalve espagnole og en fond af velfærdsgris.

Det har været en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med REDUCED og vores kødspecialister hos Grambogård om udviklingen af disse kvalitetsfonder. Vores fokus har været at skabe produkter, der ikke blot smager godt, men også bidrager til at reducere madspild og respekterer dyrevelfærd. Vi er stolte over at vise vores kunder de velsmagende og innovative produkter”, siger Niels Beier.

 

REDUCED blev kåret til ’Årets mest innovative leverandør’ i 2023 for deres indsats af os i Dagrofa Foodservice, da vi sammen med Dagrofa afholdt det årlige Leverandørtræf.

 

Læs mere om vores indsatser i Dagrofa Foodservices CSR-magasin:

Dagrofa Foodservice – CSR-indsatser – Sammen tager vi ansvar

 

For yderligere spørgsmål eller rådgivning kontakt venligst:

Zainab Chahrour Ryttersgaard, CSR Projektleder i Dagrofa Foodservice

E-mail: zio@dgfs.dk
Mob.: +45 30452803