(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-W2CX625F');

Egenkontrol

På Grambogård bruger vi meget tid på egenkontrol, så vi kan levere de bedst mulige produkter. Vi har valgt at følge det anerkendte kvalitetssystem for fødevaresikkerhed, der hedder HACCP-systemet (Hazard Analysis and Critical Control Points), som vores slagtere har ansvaret for konstant at ajourføre. HACCP-systemet gælder for samtlige produkter og processer på Grambogård.

​Vi har forpligtet os selv til at producere og levere produkter i overensstemmelse med vores kunders, myndighedernes og egne krav til fødevaresikkerhed og kvalitet – og vi går aldrig på kompromis med vores retningslinjer for vores dyrs velfærd.