Okse fra udvalgte familiegårde

Hos Grambogård har vi fokus på dyrevelfærd og god smag. Vi tilbyder kød i topkvalitet, som vi kan garantere hver gang. I samarbejde med vores landmænd kan vi tilbyde unikke koncepter med fokus på dyrene.

Vores okser kommer fra familieejede gårde og passes af landmænd, som har en bred viden inden for dyr og landbrug, og som elsker at arbejde med okser. Vi udvælger selv de bedste okser, specielt krydsninger af racerne Sortbroget og Dansk Blåkvæg, da det giver dyr med et roligt temperament og kød i god kvalitet.

Om sommeren går de unge okser på afgrænsningsområder, som typisk er langs kysterne på Fyn eller Jylland med masser af græs, kløver og urter. Om vinteren går dyrene i løsdriftstalde med et tykt lag halm og fodres med græs fra engene samt majs og korn fra de højere beliggende marker omkring gårdene – kun tilsat vitaminer og mineraler.

Deres vækst sker naturligt uden pres, og foderet tilpasses i et samarbejde med os for at få en sund udvikling og den perfekte fedme, smag og saftighed. Under opvæksten følges dyrene fast af os i samarbejde med landmændene.

God dyrevelfærd har høj prioritet hos os, derfor er der stort fokus på, at dyrene har det godt. Når dyrene har det godt, betyder det også, at kødet bliver af høj kvalitet. Det resulterer i en fantastisk smagsoplevelse, når kødet efter nænsom tilberedning ender på tallerkenen.

Køb oksekød fra Grambogård

Når du vælger oksekød fra Grambogård, er du sikker på, at få leveret kød af høj kvalitet

Køb som privat Køb som erhverv

SE ANDRE KONCEPTER