Generationsskifte i Grambogård

Tiden er kommet til, at vores mangeårige mester Erik Christensen har valgt at takke af på Grambogård og give stafetten videre. Erik har ydet en fantastisk indsats gennem årene og har om nogen været garant for alt det, vi står for på Grambogård – dyrevelfærd, håndværkskvalitet og god smag. Det vil vi gerne fra hele Grambogård-holdet sige Erik en stor tak for. Erik har sidste dag hos Grambogård den 31. december. Med et så markant generationsskifte er vi rigtig glade for at kunne meddele, at slagtermester Niels Beier pr. 1. januar overtager den daglige drift og ledelse af slagteriet. Niels, der er 41 år og uddannet slagter, har været tilknyttet Grambogård det sidste års tid og kender derfor slagteriet indefra. Inden da har Niels været salgsdirektør hos Gris, lam & co. og været selvstændig i 16 år med egen slagterforretning, to slagterier, en pølsefabrik og en cateringvirksomhed.

Med Niels ombord sammen med vores erfarne, dygtige og dedikerede medarbejdere, er vi klar til at drive forretningen videre på de samme holdninger og dyder inden for dyrevelfærd, god smag og godt slagterhåndværk, som den er bygget på.

Jeg glæder mig enormt meget til at komme rundt og hilse på vores loyale kunder i Grambogård og få en forståelse af, hvordan vi kan gøre deres oplevelse og samarbejde med Grambogård endnu bedre. Derudover ser jeg ikke mindst frem til at videreføre og udvikle vores sortiment, koncepter og drift sammen med vores stærke Grambogård-hold, udtaler Niels Beier.

I forbindelse med skiftet bedes I fremadrettet kontakte Niels Beier for ordrer, forespørgsler og spørgsmål.

Niels kan kontaktes pr. telefon +45 25 83 72 75 eller e-mail nbe@grambogaard.dk.

Og har I spørgsmål til ændringerne, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte undertegnede.

Slutteligt vil vi gerne takke for det gode samarbejde i året, der er gået, og ser frem til et godt 2019 sammen med Jer.

Rigtig glædelig jul & godt nytår.

Med venlig hilsen

Niels Beier
Slagtermester (pr. 1/1 2019), Grambogård A/S

Nicolai Bargholz
Bestyrelsesformand, Grambogård A/S

Prøv Grambogård kød

Find udvalget på webshoppen

Køb Grambogård

Seneste nyheder