Nyheder fra specialister

Flæskesteg med god samvittighed og krydret rødkål

Flæskesteg med god samvittighed og krydret rødkål

Prøv en lækker flæskesteg med sprøde svær med god samvittighed fra Grambogård.

Læs mere
Mød den nye mand ved roret

Mød den nye mand ved roret

Mød den nye mand ved roret hos Grambogård.

Læs mere
Madpandekage med kalvekød

Madpandekage med kalvekød

Prøv denne lækre opskrift på madpandekager med kalvekød, som er hurtig og nem at lave.

Læs mere
Generationsskifte i Grambogård

Generationsskifte i Grambogård

Tiden er kommet til, at vores mangeårige mester Erik Christensen, har valgt at takke af på Grambogård og give stafetten videre.

Læs mere
Julesteg i æblemost

Julesteg i æblemost

Inspiration til julemaden. Prøv en julesteg i æblemost og svesker med bagte æbler og saltet kål.

Læs mere
Den glade æblegris

Den glade æblegris

Æblegrisen nyder det gode griseliv som alle de øvrige grise fra Grambogård: Frisk halm, plads til at røre sig, adgang til foder døgnet rundt, frisk vand, ro og harmoni i stalden.

Læs mere
FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har opkøbt det succesfulde fynske slagteri Grambogård.

Læs mere på Dagrofa Foodservice

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk