Madpandekager med kalvekød

 

 

Tilberedning

 

Æg og 5 dl mælk kommes i en skål og piskes sammen.
Mel tilsættes og dejen piskes, indtil den er jævn og uden klumper.
Resten af mælken og salt tilsættes, og dejen piskes sammen.
Lad gerne dejen stå og samle sig i 30 minutter.

Olien varmes på en stor pande ved god varme.
Fire store pandekager steges.

Gulerødder skrælles og skæres i små tern.
Skyl tomater og halvér dem.
Kogende vand hældes på sukkerærterne, og lad dem stå i 4-5 minutter. Skær dem igennem på langs.
Saften presses af citronen.
Dressingen røres sammen. Smages til med salt og peber.
Grøntsager og dressing blandes sammen.

Olien varmes på en pande ved god varme.
Kødet brunes godt på begge sider 5-6 minutter i alt. Krydres med paprika og oregano, salt og peber.

 

Server kødet på pandekager med grøntsager og dressing.

 

Velbekomme!

Tak for lån af opskrift til Voresmad

 

 

Ingredienser

 

Pandekager

5 æg

11 dl letmælk

5 dl hvedemel

2½ dl fuldkornshvedemel

½ tsk fint salt

5 spsk olie

5 gulerødder

625 gram blandede små tomater

500 gram sugar snaps

 

Dressing

2½ dl yoghurt

5 spsk tahin

1½ tsk honning

salt og peber

1.250 gram kalv i strimler

2½ spsk olie

5 tsk røget paprika

2½ tsk tørret oregano

 

Pynt

Lidt frisk tørret oregano

 

Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Prøv denne lækre opskrift, som er en sikker vinder hos alle

Køb dit kød hos Grambogård og spis med god samvittighed

Privat    Erhverv

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk