Mød den nye mand ved roret hos Grambogård

Grambogård brandet er bygget på godt, gammeldags håndværk, dyrevelfærd og den gode smag, og derfor har vi valgt en mand, som går op i dyrevelfærd med liv og sjæl, og for hvem det gode, gammeldags slagterhåndværk og den gode smag er vigtigst.

Slagtermester Niels Beier er uddannet slagter, og han har været tilknyttet Grambogård i det sidste års tid, og han kender derfor slagteriet indefra. Inden Niels kom til Grambogård, var han salgsdirektør hos Gris, Lam & Co., og han har været selvstændig i 16 år med egen slagterforretning, to slagterier, en pølsefabrik og en cateringvirksomhed.

Med Slagtermester Niels ombord sammen med vores erfarne, dygtige og dedikerede medarbejdere driver vi Grambogård videre på de samme holdninger og dyder inden for dyrevelfærd, god smag og godt slagterhåndværk, som Grambogård altid har været kendt for.

Mød den nye mand ved roret

Slagtermester Niels Beier

Privat er slagtermester Niels Beier på 41 gift med Helle Beier, og sammen har de to dejlige drenge på 13 og 16 år. Niels kommer fra en familie, som igennem generationer har beskæftiget sig inden for landbruget, og det kan mærkes! Niels er nemlig glad for dyr, og han arbejder hver dag for, at Grambogård dyrene vokser op i trygge omgivelser med fri adgang til halm og gode levekår.

På billedet ser du Niels, som er ude og se til vores Grambogård grise, som er glade med masser af halm, fri adgang til mad og masser af plads at tumle på.

Prøv det smagfulde kød fra Grambogård

Se udvalget på Catering Engros webshop

Køb Grambogård

Seneste nyheder