Grambogård økologi

Som noget nyt har vi hos Grambogård udviklet et helt nyt økologisk koncept, som betyder, at du nu kan få de klassiske Grambogård grise- og okseprodukter i en økologisk version til glæde for både dyrene og miljøet.

Respekt
Sammen med respekten for dyr og mennesker følger respekten for miljøet. Kød fra Grambogård bliver produceret med omtanke, og vi tilstræber at mindske miljøbelastningen. Både igennem de økologiske principper, men også ved at transporttiden er så kort som mulig – vi sikrer nemlig, at dyrene ikke transporteres langt, men at de som ofte slagtes lokalt.

Økologi, håndværk og holdning


God smag kommer ikke af sig selv
For os er det vigtigste, at du får en god spiseoplevelse. Det betyder, at vi krogmodner alle de udskæringer, som vi senere skærer bøffer, koteletter eller stege af. Vores erfaring er nemlig, at det giver den bedste smag og mørhed. Kødet bliver modnet på kroge i en tør og kold luft, som giver os den Grambogård kvalitet, som vi er kendt for.

Gør noget godt for dyrene, dig selv og naturen
Når du vælger Grambogård Øko, så støtter du dyrevelfærden, vores natur og grundvand, så vi kan efterlade en bæredygtig verden til de fremtidige generationer.

 

Økologi forpligter

Vores økologiske landmænd skal leve op til disse krav:

  • Fri bevægelighed i staldene og masser af frisk strøelse hver dag
  • Alle vores dyr er født, opvokset, slagtet og opskåret i Danmark
  • Dyrene kan spise og drikke, når de har lyst
  • Foderet reguleres efter årstider og sundhed