Vores medarbejdere

Håndskåret af fagfolk

Grambogård slagternes faglighed tages lige så seriøst som udvælgelsen af dyrene. Kvalitet bliver der på ingen måde sparet på, og slet ikke når det gælder den måde, kødet slagtes eller udskæres på. Kød fra Grambogård er altid håndskåret af fagfolk med forstand på, hvordan man får det optimale ud af dyret. Kun sådan kan vi garantere de bedste udskæringer, der giver den bedste spiseoplevelse hver gang.
Hos Grambogård står døren såvel som telefonen altid åben, fordi den slagterfaglige sparring er noget, vi altid prioriterer og tilbyder i vores servicekoncepter. Som specialister i råvaren kød er det vores opgave at skabe så gode betingelser som muligt for et godt resultat på tallerkenen.

Social ansvarlighed

Vi har dedikerede og dygtige medarbejdere, som er med til at gøre en forskel. Alle vores slagtere er uddannede og ved, hvordan man laver de bedste udskæringer, så intet kød går til spilde. Vi er i alt 18 medarbejdere og ud af dem, er der fire, der har henholdsvis 10 og 15 års jubilæum. Vi er en arbejdsplads, hvor vi har plads til alle, og vi har fokus på at udvikle vores medarbejdere og hjælpe så meget, som vi kan. Vi har elever, som lærer en masse af vores erfarne slagtere om alt inden for slagteri og opskæring. Vi har medarbejdere i flexjob og indgår i aftaler med kommunen i tilfælde af langvarig eller kronisk sygdom. Hos Grambogård går vi op i dyrevelfærd med liv og sjæl, og lige så meget går vi op i vores medarbejdere og medarbejderpleje. Vores medarbejdere har en væsentlig aktie i at skabe den bedste spiseoplevelse, når kødet til sidst ender på tallerkenen.